static-aside-menu-toggler
gkSearch

Πλιγούρ φαΐν

· 2 λίτρα νερό

· 250 γρ. πλιγούρι(ALCO)

· 250 γρ. καρύδια (ALCO)

· ½ κουταλιά αλάτι (ALCO)

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και το αφήνουμε να βράσει. Προσθέτουμε μέσα το πλιγούρι και το αφήνουμε να βράσει καλά ώσπου να γίνει ένας αραιός πολτός. Στη συνέχεια , σπάζουμε τα καρύδια σ’ ένα γουδί και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Μόλις βράσουν, ρίχνουμε το αλάτι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

περισσότερα στην κατηγορία: « Ρεβιθοκεφτέδες Καβουρεμένα καρτόφαι »