static-aside-menu-toggler
gkSearch

Καβουρεμένα καρτόφαι

· 1 ½ κιλό πατάτες

· αλάτι (ALCO)

· μαύρο πιπέρι τριμμένο (ALCO)

· 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια

· 1 ½ φλιτζάνι λάδι

· 4-5 κουταλιές σάλτσα ντομάτας

Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε ολόκληρες με τη φλούδα τους. Κατόπιν τις καθαρίζουμε και τις τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια καίμε σ’ ένα βαθύ τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε κρεμμύδια.

Μόλις ροδίσουν, προσθέτουμε και τις τεμαχισμένες. Προσθέτουμε και τις τεμαχισμένες πατάτες και τις καβουρντίζουμε, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσουν .

Όσο ανακατεύουμε τις πατάτες ,προσθέτουμε ανάλογο αλάτι, πιπέρι (ανάλογα με το γούστο μας) και τη σάλτσα ντομάτας. Μόλις πάρει μια βράση η ντομάτα, το φαγητό είναι έτοιμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

περισσότερα στην κατηγορία: « Πλιγούρ φαΐν Κολογκύθ κοφτέ »