static-aside-menu-toggler
gkSearch

Κολογκύθ κοφτέ

· 4-6 κολοκυθάκια φρέσκα

· Αλάτι (ALCO)

· Μαϊντανός αποξηραμένος (ALCO)

· Δυόσμος αποξηραμένος (ALCO)

· Πιπέρι μαύρο τριμμένο (ALCO)

· Αλεύρι

· 2 αυγά

· Λάδι

· Τυρί(προαιρετικά)

Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια από τα κοτσάνια και τις φλούδες και τα τρίβουμε στον τρίφτη.

Αλατίζουμε και τ’ αφήνουμε να στραγγίσουν καλά, όλα τα νερά τους.

Στη συνέχεια, σ’ ένα βαθύ σκεύος, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, ψιλοκομμένο μαϊντανό αποξηραμένο, τ’ αυγά, δυόσμο αποξηραμένο, λίγο πιπέρι μαύρο και αρκετό αλεύρι, για να δέσει καλά το μείγμα.

Αφού τ’ ανακατέψουμε καλά και δούμε ότι είναι αρκετά σφιχτό το μείγμα ώστε να πλάθονται κεφτέδες, καίμε λάδι σ’ ένα τηγάνι και τους τηγανίζουμε. Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα, πριν τηγανιστεί και λίγο τυρί φέτα θρυμματισμένο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ