static-aside-menu-toggler
gkSearch

Ρεβίθια με κρέας

· 1 φλιτζάνι ρεβίθια (ALCO τύπου ΜΑΚΑΡΕΝΑ)

· Αλάτι (ALCO)

· 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλο, τεμαχισμένο

· 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

· 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

· Πιπέρι μαύρο ψιλό (ALCO)

· 3 κουταλιές σάλτσα ντομάτας

· ½ φλιτζάνι λάδι

Βάζουμε σε κρύο νερό τα ρεβίθια απ’ το προηγούμενο βράδυ να μουσκέψουν.

Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το κρέας. Μόλις μισοβράσει προσθέτουμε και τα ρεβίθια. Προσθέτουμε ταυτόχρονα τα κρεμμύδια και τα σκόρδα λίγο μαύρο πιπέρι, το λάδι , τη σάλτσα. Λίγο πριν αποσύρουμε το φαγητό απ’ τη φωτιά, προσθέτουμε και το αλάτι.

Μόλις βράσει καλά το κρέας και τα ρεβίθια, το φαγητό είναι έτοιμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

περισσότερα στην κατηγορία: « Νεχουτίν φαΐν Χαμψία πλακίν »